Made in Zundert e.o. is dé creatieve markt waarop Zundertse creatievelingen en doeners de ruimte krijgen om zich onder een bourgondische sfeer te presenteren.

Bezoekers kunnen op deze markt nieuwe creatieve mogelijkheden ontdekken, mooie authentieke en eigentijdse producten kopen en in een bourgondisch sfeertje genieten van lekker eten en een gezellig muziekje.

Het wordt een feestelijke evenement waar op een vrolijk, versierd terrein van alles te beleven valt in de categorie: mooi, lekker of leuk uit Zundert en omstreken.

Op Made in Zundert e.o. is er voor ieder wat wils: naast creatieve uitspattingen en prachtige snuisterijen kunt u genieten van een zeer gevarieerd randprogramma met voor ieder wat wils: Woenzini, een echt circus waar je zelf ook vanalles kunt leren, enorme muurbloemen en zandmandala’s maken met de Koters van Rotor, de lindy hop dansen met SwingCityBreda, een heuse mannenhoek, laat jezelf schilderen door Beeldend Centrum Zundert, bezoek het Van Gogh kerkje…

Al dit moois en creatiefs wordt omlijst door de enige echte Starry Knights die plaatjes met sfeervolle achtergrondmuziek draaien uit vervlogen jaren. Verzoekjes zijn welkom!

Kijk voor informatie en het programma van alle activiteiten hier.

De markt wordt bevolkt door creatievelingen op zeer divers gebied. In 2017 kan je er de volgende deelnemers aantreffen:

Ada Vlasblom
Alfons IJscreaties
Alerlei Kreatief
Barbier Kurt
Beeldend Centrum Zundert
Bij Anna
Brasserie Van Gogh
Circusschool Woenzini
Coffee on Wheels
Color X
Crea Dito
Dahlia Prullaria
Dokter Worst
Eva’s Appels
Galerie op 11
IDKarin
Image de Julie
Lekker Kleurtje
Nadieh Denise
Nelo Mozaiek
No32
OverA
Proef op de Som
PUP store
Purperhart
Q-wuote
Rondom Anna
Rotor Koters
Soultwister
Stoffige Cadeautjes
Studio Logo
Swing City Breda
Tante Baggy
Tof Idee
Tunes ville
Urban Bozz
Vief
Woed
Yogastudio inContact<\td>
<\tr>

ZAPS Auto Detailing