Starry Night bundelt muziek, dans, toneel en literatuur op één avondwandeling, als een kleine kunstnacht. Vrij naar het gelijknamige, wereldberoemde schilderij van Vincent van Gogh laat het publiek zich onderdompelen in een inspirerende nacht vol sterren, letterlijk en figuurlijk.

Bij Starry Night stel je zelf het programma samen met een vooraf af te halen programma en plattegrondje! We maken het u extra moeilijk, want het is onmogelijk alle locaties te bezoeken. Kiezen dus!

Kaartjes zijn via bovenstaande linken te bestellen of bij het VVV-kantoor in het Van Goghhuis. Zie hieronder het programma.

Avondwandeling langs kunst en cultuur. Letterlijk en figuurlijk een sterrennacht!

“In elke Starry Night schuilen de beginselen van Rotor: kunst, cultuur en toeval.”

De Eefje Wentelteefje Roadshow
Locatie:
Tijden:
Duur: 10 min

STADZ

Jesse Laport
Locatie:
Tijden: 2

Gedichten van deze Arnhemse stadsdichter op een idyllische plek in Zundert.

het zuid land met HET VERLANGEN VAN DE EENZAAT
Locatie: Het Gele Huis
Tijden: 19.30u, 20.05u en 21.00u

Duur: 20 min

het zuid land bestaande uit de twee theatermakers Hidde Brouwers en Jorg van den Kieboom (van o.a. KEES WAS HIER en HOE PEER EEN POES WERD met Het Zunderts Toneel), hebben een week lang een ruimte in Het Gele Huis ter beschikking. Iedere dag experimenteren ze met een andere gastspeler en laten ’s avonds het resultaat zien. De eerste twee dagen zijn al zo’n succes dat we graag met Starry Night een aantal scenes laten zien. Let op, maar beperkte ruimte beschikbaar. Dit alles vanuit de titel: het verlangen van de eenzaat.

Helpende Handen

Starry Night kan geen doorgang vinden als we niet als zo vaak in Zundert een beroep kunnen doen op fijne mensen, vrijwilligers, mensen die hun handen, tuin, huis, auto, verkleedkleding, lampen, of anderszins belangeloos ter beschikking stellen. Maar ook bedrijven zetten zich vaak met liefde in voor ons.

Spinder interieurbouw: verzorgde de locatiesterren
Hotel de Roskam: stelt een hotelkamer ter beschikking

Afbeeldingen vorige edities